+47 33 47 33 47 post@vestfoldaudio.no

På et tannlegekontor er det ofte flere tannleger enn tannlegeassistenter / tannlegesekretærer, og mange benytter stemmen for å tilkalle assistanse. På grunn av strenge hygieniske krav blir det for tungvint å benytte trykknapper, da disse stadig må desinfiseres. Med vår berøringsfrie sensor for tilkalling og varslingsmottaker Junior Lommevibrator kan tannlegen enkelt bevege hånden over sensoren for å tilkalle hjelp, uten å være i berøring av knapper o.l..

Assistenten benytter en Junior Lommevibrator for tilkalling. Denne varslingsmottakeren er en praktisk, bærbar og batteridrevet enhet. Ved alltid å ha den med seg er man sikker på at tilkallingen blir mottatt. Junior Lommevibrator varsler med vibrasjon, symboler og / eller lyd. Den kan skille mellom varslinger, dersom det er aktuelt å benytte flere berøringsfrie sensorer.

 

Produkter for berøringsfri tilkalling:

SENDER MED BERØRINGSFRI AKTIVERING (Art.nr IR-HÅNDe / HMS art.nr 236459)
Assistansevarsler med IR-basert berøringsfri aktivering. Den har en infrarød sensor som oppfatter når man beveger hånden foran vinduet.
Les mer

 

JUNIOR LOMMEVIBRATOR (TILKALLING) (Art.nr Junior-III / HMS art.nr 233416)
Personvarsleren Junior innehar en kraftig lommevibrator som varsler med lyd, lys, symboler og vibrasjon. Den har symboler for tilkalling fra bruker.
Les mer

 

Andre aktuelle produkter:

ARMBÅNDSSENDER med mottaker (Art.nr ARM / HMS art.nr 233408)
Armbåndssender med alarmknapp. ARM er designet for å bæres rundt håndleddet til daglig. Ved et trykk på armbåndssenderen vil man aktivere varsling i FlexiBlink-mottakere.
Les mer

 

ELLA SMYKKESENDER (Art.nr HSS1e / HMS art.nr 199309)
Ella Smykkesender/Assistansealarm for FlexiBlink-systemer. Sprutsikker med god funksjonalitet og batterilevetid.
Les mer

 

 

SENDER MED TRYKKNAPP (Art.nr FLEXIKNAPP / HMS art.nr 233425)
Praktisk sender med integrert knapp/dørklokke. Kan brukes for tilkalling eller dørklokke.
Les mer

 


JellyBean er en lettbetjent bryter for tilkobling til enkelte FlexiBlink sendere. Når man trykker på bryteren, gir den startsignal til FlexiBlink-sendere. Les mer 

 

IRIS TOUCH (Art.nr IRIS / HMS art.nr 217358)
IRIS varsler med daglige signaler og alarmer med klare symboler i farger. Du kan velge om det også skal varsles med lyd, talemelding og lysblink. 
Les mer

 

AURORA (Art.nr AURORA / HMS art.nr 189162)
Varslingsmottaker med symboldisplay, lyd, tale og lys. AURORA har bildesymboler for alle FlexiBlink varslinger og gir informasjon om alle typer hendelser.
Les mer

 

KOLIBRI (Art.nr KOLIBRI / HMS art.nr 236467)
KOLIBRI varslingsmottaker har to kraftige lyskilder i topp og bunn, som blinker med mønster og hastighet avhengig av varslingen. Den har i også varsling med lyd og tale.
Les mer 

 

APPSENDER (Art.nr APPSENDER / HMS art.nr 189162)
AppSenderen mottar FlexiBlink varslingssignaler og sender dem videre via internett til telefoner med FlexiApp’en. Tilgjengelig for iPhone og Android.
Les mer