Arbeidsgiver
Vestfold Audio AS
Stillingstittel
Utviklingsingeniør
Sted
Sandefjord
Frist
30.06.2019
Varighet
Fast
Vestfold Audio AS er ledende utvikler og leverandør av produkter innen trådløs varsling til personer med hørselshemming og/eller kognitive utfordringer, samt lydsystemer for stemmeforsterkning og økt taleforståelse. Kanskje ikke det mest spenstige produktet tenker kanskje du? Vel, teknologien bak produktene kan så absolutt frembringe stjerner i øynene. Så; – kul teknologi og samfunnsnyttige produkter kan gjøre deg til en vaskeekte helt for målgruppen vår.

 

 

«Is there life on Mars?»

Vi har riktignok ikke ambisjoner om å erobre verdensrommet, men vi skal vokse! Utvilsomt.

Produktutvikling er et viktig satsingsområde fremover, og vi søker derfor å utvide utviklingsteamet vårt med en ny ressurs. Sammen med våre nye eiere Sensio Holding skal vi kommersialisere oss ytterligere. Vi har store vekstambisjoner både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg har Vestfold Audio AS et veletablert og godt samarbeid med NAV og hjelpemiddelsentralene med store leveranser av både lyd og varslingssystemer. Dette skal vi ta vare på og utvikle videre.

 

May the force be with you

Vi tror du har kraften i deg til å bistå oss videre i vårt viktige samfunnsoppdrag. Du er en racer på programmering i C og har erfaring med koding av mikrokontrollere. Du har en genuin interesse for og gjerne erfaring med elektronikk og IoT. Hvis det er tilfelle må dette være midt i blinken for deg. Vi skal lage mange nye produkter innen både lyd og varsling – og hvis du lurer – her bygger vi selvfølgelig alt fra bunnen av. Du har kjennskap til grunnleggende elektronikk og hvordan man benytter registre, busser og lignende i en mikrokontroller. Utover dette er du selvfølgelig vant til å lese datablad og spesifikasjoner på protokoller, og tilpasse etter dette. Skulle du være av full-stack typen vil du nok få glede av alle kunnskapene dine hos oss.

Du er forhåpentligvis av den nysgjerrige sorten. Du søker informasjon, ser muligheter og går heller tre skritt frem og ett tilbake, enn omvendt. Samtidig setter du pris på god struktur, og ser viktigheten av gode rutiner i forhold til sikkerhet og dokumentasjon.

Et utvalg av teknologier vi benytter er C, ARM Corex-M, FreeRTOS, Sub GHz radio, DSP, I2S, I2C og SPI devices.

Det er et ønske om høyskoleutdannelse innen relevant fagområde.

 

The journey

Du får være med på hele produktutviklingen fra idé til ferdig produkt. Dine tanker og ideer vil være viktige bidrag i vårt arbeid. Vi synes det er viktig å dele både kunnskap og informasjon, det er på denne måten vi utvikler oss og blir et godt team.

Vi har hele verdikjeden internt – fra utvikling til produksjon og salg. Det er et tett samarbeid på tvers av fagområder og avdelinger.

Vårt fokus er å lage produkter som hjelper mennesker og som er brukervennlige. Du får jobbe med mye forskjellig teknologi og det er kun fantasien som setter grenser for bruk av ulike typer sensorer til våre produkter. Behovene oppstår i kontakt med brukergruppene våre og da er det kort vei til produktutvikling. Bon voyage!

 

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp v/Elin Rabe tlf 924 16 045 eller elin.rabe@toptemp.no

Om arbeidsgiveren

Vestfold Audio AS ble stiftet i 1985 i Sandefjord. Vi er et elektronikk-firma som arbeider med velferdsteknologi fra ide og utvikling til produksjon, salg og service. Vi er Norges ledende leverandør innen varslingssystemer for hørselshemmede og lydsystemer for tale – og vi omsatte i 2018 for 96 millioner kroner. Vi holder til i egne lokaler på Fokserød nær E18 og Torp flyplass i Sandefjord.

Vestfold Audio AS er en del Sensio Holding, der vi sammen med firmaet Sensio AS i Oslo, er en betydelig aktør i velferdsteknologimarkedet i Norge. Samlet har selskapene rundt 75 ansatte i Sandefjord og Oslo, og det planlegges med økt aktivitet og ekspansjon til nye markeder i Norge og internasjonalt.

Vår framtid vil preges av aktiv markedsutvikling i samhandling med kreativ og avansert produktutvikling. Vi er ledende med våre produkter og løsninger i dagens markeder, og vi skal markere oss som den ledende leverandøren i nye markeder med nye banebrytende produkter. På grunn av økt aktivitet fremover, søker vi nå en ny utviklingsingeniør som vil være med på reisen.

 

Søknad sendes til vår samarbeidspartner TopTemp: https://www.toptemp.no/ledig-stilling/?id=2507 
Tiltredelse
Etter avtale
Sektor
Privat
Sted
Nordre Fokserød 12,
3239 Sandefjord
Bransje
Elektronikk,
Medisinsk utstyr og rekvisita,
IT – programvare
Stillingsfunksjon
IT utvikling / Utvikler (generell)

Nøkkelord

utvikler, embedded, C, velferdsteknologi, elektronikk